+48 509982552 [email protected]

Information

Kallun i kosten

Blandt tilhængerne af BARF-diæten er der mega kontrovers om behovet for, at give kallun til hunde. Nogle ønsker simpelthen ikke, at se dette intens duftende produkt i deres køkken, andre finder argumenter imod, at bruge det i hundens kost.

Hvordan diagnostificeres allergi?

Der findes ikke sikre og 100% pålidelige tests. Testen som er baseret på klassificering af antistoffer, i blodet, er kun en indikator, dog i nogle tilfælde meget nyttig. Enhver ejer, hvis hund mistænkes for fødevareallergi, hører enhver dyrlæge sige, at der skal indføres en udvælgelsestest . Det er rigtigt, men i tilfælde af tørfoder, er valget af denne diæt ofte forkert.

BARF-diæten

Denne artikel omhandler et emne, som er almindeligt i min lægepraksis, og som jeg vil forsøge, hermed, at bringe tættere på og relatere det til BARF-diæten. Udtrykket „fødevareoverfølsomhed” beskriver begge definitioner, dvs. fødevareallergi og fødevareintolerance. Mekanismen for intolerance er ikke afhængig af immunsystemet, den kan også opstå ved overdreven indtagelse af en slags foder.

B12 mangel

Sidste gang skrev jeg, hvad man skal være opmærksom på, når vi kæmper med anæmi hos vores hund. Et af emnerne var cobalamintilskud, altså vitamin B12 – og det er det emne, jeg gerne vil fortsætte i dag. Selvfølgelig ikke på grund af anæmi, men fra andre sygdomme forbundet med en mangel på dette vitamin.

Kræft

I dag vil jeg skrive om en slankekur til patienter og deres ejere, der skal møde sygdomme, der forårsager frygt, hjælpeløshed, vrede og vantro hos os – vi taler om kræft. Det vil være svært for mig at diskutere principperne for ernæring i hele denne gruppe af sygdomme med én publikation til dig.

Originalbarf © 2015-2023. All rights reserved. - Design by NetCube

Fortrolighedspolitik | Kontakt