+48 509982552 [email protected]

HVAD ER BARF?

BARF, eller Biologically Appropriate Raw Food, er en måde, at fodre dyr på med rå, uforarbejdet mad. Den er udviklet på baggrund af mange års forskning i fodring af hunde og katte under evolutionsprocessen. Grundlaget for BARF-diæten var tesen om, at ethvert dyr har brug for en diæt, der er biologisk passende for en given art.
BARF, takket være dets naturlighed, indeholder ikke tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, eller farvestoffer. BARF udover vitaminer og mineraler, giver de enzymer og antioxidanter, der er nødvendige for, at kroppen fungerer korrekt. God ernæring giver hunden mulighed for, at maksimere sin potentiale og bevare energi og et godt helbred indtil dens alderdom.

Vi har produceret Barf i mere end 30 år , hvor bl.a flere verdensmestre har udelukkende været fodret med vores Barf i flere generationer. Vores ideagrundlag er, at producere verdens bedste Barf til hund og kat og vi hver dag bestræber os på, at levere Barf produkter af højest muligt kvalitet.Hver hund og kat fortjener særlig behandling, og derfor ved vi, hvor vigtig en ordentlig kost er.

Originalbarf © 2015-2023. All rights reserved. - Design by NetCube

Fortrolighedspolitik | Kontakt