+48 509982552 [email protected]

DOLINA NOTECI

DOLINA NOTECI

Dolina Noteci SUPERFOOD er et komplet tørret foder til voksne hunde af alle racer, som dækker det daglige behov for alle næringsstoffer. Den varierede og værdifulde sammensætning omfatter 80% frisk kød og animalske produkter fra kalkun, oksekød, kylling og svinekød, som er en proteinkilde med meget høj fordøjelighed, rig på alle essentielle aminosyrer. En innovativ produktionsmetode baseret på mild tørring af kød og animalske produkter og passende valg af råvarer gør maden letfordøjelig og tilpasset voksne hundes ernæringsmæssige behov.
Varmlufttørreprocessen gør det muligt at få 100 g mad fra så meget som 200 g kød og indmad, samtidig med at dens smag og den nødvendige næringsstoffer bevares. Udvalg af råmaterialer rige på forskellige væv såsom muskler, bindevæv og hjerte, giver både de mange forskellige næringsstoffer og teksturer, som stimulerer fordøjelsesprocesser på den mest effektive måde. Dolina Noteci SUPERFOOD indeholder frugter og grøntsager som gulerødder, spinat, blåbær, hindbær, tranebær, tomat, appelsiner, ærter og gojibær, som er en værdifuld tilføjelse til hverdagens diæt af mikronæringsstoffer og har en betydelig indvirkning på fordøjelseskanalen hos en voksen hund. Den indeholder også øksefrø, Mojave yucca og tang, som også understøtter fordøjelsessystemets korrekte funktion. Produkterne indeholder også rosmarin som har antioxidante egenskaber. Tørret ølgær og cikorieinulin er kilder til præbiotika, som hjælper med at opretholde en sund tarm-flora. Både sammensætningen af den tørrede mad og dens konsistens garanterer en stærk smag. Overholdelse af den anbefalede mængde mad forhindrer hunde fra at blive overvægtige eller fede.

Sammensætning: kalkun 26% (kød, hjerter, lever, krås), oksekød 26% (kød, hjerter, kalluner), kylling 18% (kød, hjerter, lever), svinekød 10% (kød, lunger, nyrer), kyllingefedt.

Originalbarf © 2015-2023. All rights reserved. - Design by NetCube

Fortrolighedspolitik | Kontakt