philipg@mail.dk bedst mobil: +48 509 982 552

Original BARF produkter fremstilles på en højt specialiseret fabrik i Polen, som er godkendt efter både danske og flere internationale standarder for kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed. Vores produktion er underlagt konstant dyrlægekontrol.

Vi investerer hele tiden i ny teknologi med henblik på at rationalisere produktionen, og forbedre de menneskeligt belastende arbejdsprocesser og optimere kvaliteten.

Ved at anvende råvarer af højeste kvalitet fra udvalgte farme beliggende i de polske Tatra bjerge, sikrer vi produkter af højeste kvalitet. Fabrikkens kapacitet kombineret med en stor variation i proceslinier betyder, at vi har en høj grad af fleksibilitet og kan producere op til 65 forskellige BARF produkter.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores produkter, hvor f.eks vores hestekød indeholder mørbrad, entrecote, roastbeef samt andre gode stykker kød. Vi tilbyder kødtyper som ingen andre har, som f.eks struds og kalv.Vi markedsfører vores produkter under navnet ORIGINAL BARF samt BIO BARF og vores primære markeder er udover Polen, Tyskland, Tjekkiet, og nu også Danmark. Vores planer for 2011/2012 omfatter også Sverige, Holland, samt Østrig.

Hvad tilbyder vi?
Ud over ca 65 BARF produkter, tilbyder vi et bredt sortiment af tørrede guffer, vitaminer, mineraler, hørfrøolie med 60% Omega 3, samt udvalg af hundetilbehør.

Philip Group ApS er registreret i Fødevarestyrelsens database for fodervirksomheder under nummer:
208-R893219

koniekrowysarnykury


Kødleverandører:

Vi samarbejder med udvalgte farme, hvor dyrene har de bedste livsbetingelser og hvor de kan græsse ude i naturen så længe som overhovedet muligt.
Dyr vi ikke slagter selv, som fjerkræ, kaniner, og lam, får vi fra slagtehuse, som for det første kan opfylde vores strenge krav til hygiejne, samt har en veldefineret dyrevelfærdspolitik. Kødet vi anvender i vor produktion skal komme fra dyr, som har har haft gode livsbetingelser i sunde omgivelser. Bl.a vores leverandør af lammekød, leverer også til Noma.