philipg@mail.dk bedst mobil: +48 509 982 552

Kan det skyldes det foder, vi fodrer vores hunde med?
Du er, hvad du spiser. Det gælder mennesker, men også i lige så høj grad vores hunde. Deres daglige trivsel og velvære er også tæt forbundet med den kost, de spiser.

Derfor er det ren logik, at give hunden det, som fra nauturens hånd er det bedste, nemlig varierende kødtyper, så hunden får alle nødvendige kødproteiner og dermed aminosyrer. Alle vores produkter er produceret af frisk kød, som pakkes og chokfryses i en og samme proces til minus 25° C i 24 timer. Derefter flyttes det til et fryselager med konstant temperatur på minus 18° C.

Vores BARF produkter består af lækker friskfrosset oksekallun, lammekallun, kalvekallun, oksekød, kalkun, kylling, lam, struds, hest, hjort, fisk. Hakket råt kød med eller – uden ben og brusk. Vi har også produkter med friske hakkede grøntsager og frugter.